A J-Shield hatékonyan védi az összes GNSS sávot

Ashjaee Javad az FCC elnökének írt levelében kijelentette, hogy a Javad GNSS Inc által kifejlesztett újszerű frekvenciaszűrő minden eddiginél hatékonyabban képes védeni a GPS L1, Galileo L1 és Glonass L1 sávokat, és ugyanez a technológia rendelkezésre áll a GPS L2, GPS L5, GLONASS L2 és Galileo L5 sávok védelmére. A LightSquared által okozott bizonytalanság idején Javad már kijelentette, hogy a világon egyedül képes olyan szűrőt előállítani, amely megbízhatóan védi a GPS L1 és Glonass L1 frekvenciákat a LightSquared jelek negatív hatásaitól (cikkünk erről itt található).  A J-Shield technológia teszteléséhez 5 különböző és nagyon szigorú eljárást alkalmaztak. A tesztek a védelem hatékonyságán kívül azt is bizonyították, hogy az új szűrő a vevők működési hatékonyságát is észrevehetően növeli.

Javad éppen egy évvel ezelőtt jelentette be először, hogy - míközben más gyártók a LightSquared mielőbbi leállítását követelték - Ő kifejlesztette a probléma megoldásához a megfelelő szűrőt. Az azóta eltelt 1 év alatt a többi gyártó közül egyetlen egy sem tett még hasonló bejelentést...

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Olvastam cikket mely

Olvastam cikket mely bagatellizálta a LightSquared jelek negatív hatását, valós veszélyeit. Ugyan a LightSquared valóban most pert vesztett, jó tudni, hogy van GNSS gyártó, mely egy hasonló szituációban ki tudja vágni magát - nem a jogászoktól várja egy műszaki probléma megoldását!  

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer