MOST legyen az elsők között, hogy mindig első maradhasson !

JavadLadyA GeoMentor KFt örömmel jelenti be, hogy a Javad GNSS Inc. a Triumph-1 vevő magyarországi forgalmazásának megkezdését bevezető áras akcióval támogatja. A világ legfejlettebb GNSS technológiáját magába foglaló hálózati RTK roverhez az első 10 megrendelő kihagyhatatlanul kedvező feltételekkel juthat hozzá.

A Javad hálózati roverje Triumph-1 vevőből és a SurvCE programot tartalmazó CarlsonMini vezérlőegységből áll. Vezető GNSS technológia + professzionális vezérlőszoftver ! Ez olyan kombináció, amelyet Ön sem hagyhat ki. Ha most az első 10 között megrendeli, akkor hosszú ideig a leghatékonyabb és legmegbízhatóbb GNSS felszereléssel biztosíthatja vállakozása nyereségességét, és munkatársai magasszintű motiváltságát. Ilyen eszközzel élmény a munka !

A Triumph-1 vevő különleges képességeiről itt olvashat.

Az akciós ajánlat részleteit itt tekintheti meg.   

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Kipróbáltam a Triumph vevőt

Kipróbáltam a Triumph vevőt átlagos vagy gyenge GSM jel körülmények között. Azt sejtettem, hogy sok műhold lesz az égen, arra is számítottam hogy sok jelét fogja a Javad GPS antenna, de kíváncsi voltam hogy mit kezd a hullámzó GSM jellel. Tapasztalatom szerint nagyon gyorsan lekezelte - a felhasználó számára észrevétlenül- a korrekciós jelerősség változását. Nagyon gyorsan számít fix pozíciót, és a lebegő módból is gyorsan tér vissza fix pozícióba. Jó volt vele tesztelni.A használt konfiguráció Archer vezérlő + Javad Triumph.  

NM

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer