Triumph-1 RTK rover kevesebb mint 300 000 Ft-ért ?

Pályázati lázban él az ország ! Az Új Széchenyi Terv "Mikrovállalkozások fejlesztése" tárgyú pályázatához kiadott pályázati felhívás A.4-es pontja szerint "A pályázó 10% saját forrást (önerőt) köteles biztosítani". A mondatot követő példák alapján sok vállalkozó arra a következtetésre jut, hogy a vágyott termelőeszköz árának 10%-a már elegendő az eszköz beszerzéséhez (pl. egy Javad Triumph-1 RTK rover beszerezhető 300eFt alatti összegből). Sajnos ez a nézet teljesen téves. Itt elolvashatja, hogy miért.

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Ja ez a kész átverés sohw !A

Ja ez a kész átverés sohw !A pályázat a település listához köti ki pályázhat 5000 fő altti településről nem lehet igy támogattja kormányunk az elmaradott kistérségeket és fejleszti a vidéket a bányász béka alteste alá !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gratulálok !Közben meg minden műszerforgalmazó traktálja az embert hogy igy úgy pályázat kitehetem az ablakba Bábonymegyeren ennyi a nagy semmi !!!!!!!!Tisztelettel: Keszeg Béla

Keszeg Béla

Kedves Béla ! Igazad van,

Kedves Béla !
Igazad van, minden műszerforgalmazó traktálja az ügyfeleket, hogy pályázzanak, kivéve engem. Tőlem még nem olvashattál egyértelműen ezirányban győzködő sorokat. A két nappal ezelőtt honlapomra felhelyezett ismertetés is arról szól, hogy nem fenékig tejfel a dolog. Éppen azért ajánlom a sikerdíjas pályázatírókat, mert azok még a pályázat megírása előtt megmodják neked, hogy gyorsan tedd át a cégedet egy nagyvárosba, különben el sem vállalják a pályázatod megírását.
 
Hogy miért nem lehet 5000 fő alatti településen támogatáshoz jutni ? Nem tudom, hogy miért éppen 5000, miért nem 10 000 vagy 1345. Tudom hogy nagy bábonymegyeri lokálpatrióta vagy és így személyes sértésként fogod fel hogy a kormány (vagy az EU ?) nem támogatja lakhelyedet. Sajnos ez van. A legközelebbi o.gy. képviselői meghallgatáson megkérdezheted tőle is miért van ez így.
 
Egyébként ez a megszorítás el is kerülte a figyelmemet, tegnapelőtt említette valaki aki szintén kistelepülésről pályázott volna. Be is fogom írni még ezt is a híranyagba, köszönöm, hogy Te is felhívtad a figyelmemet erre.
 
Varga Z.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer