Carlson felhasználói találkozó

 

Örömmel tájékoztatjuk a Carlson SurvCE és SurvPC szoftverek felhasználóit arról, hogy a Bruce Carlson - a fejlesztő cég alapítója, tulajdonosa és vezetője - az Intergeót követő pénteken Magyarországra látogat. Ebből az alkalomból találkozót szervezünk, amelyet 19-én fogunk tartani Budapest közelében, a Nádas Pihenőparkban, 10 órától várhatóan 14-15 óráig. A Pihenőpart a Monort Vasaddal összekötő út mellett van Monorhoz közelebb.

A rendezvényen való részvételhez regisztráció szükséges, legkésőbb október 14-ig.

A találkozón megismerhetik Végh Sándor urat is, aki Bruce Amerikában élő bartja, és a jövőben a Carlson Software Inc magyarországi értékesítésének vezetőjeként fog tevékenykedni. Bemutatjuk a SurvCE/SurvPC szoftverek 6.0 változatának újdonságait, és a cég irodai szoftvercsomagjaival is megismerkedhetünk. A SurvCE és SurvPC (továbbá Fast Survey) szoftverek magyarországi felhasználói közül azok, akik megjelennek a találkozón INGYENESEN frissíthetik szoftverüket a 6.0 változatra. A regisztrálókat időben tájékoztatni fogjuk a részletes programról.

Ha részt szeretne venni a találkozón, akkor kérem küldjön egy e-mail az alábbi linkre kattintva. Szíveskedjék az üzenet rovatba beírni a résztvevők számát.

>>> Részt szeretnék venni a Carlson találkozón <<< (a hely megtelt, további feliratkozás nem lehetséges)

>>> A SurvCE/PC v6 újdonságai <<<

>>> Részletes tudnivalók a találkozón részt vevők számára <<<

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer