Carlson SurvCE - az univerzális profi !

CarlsonLogo

A Carlson Inc. egy műszergyártóktól teljesen független amerikai szoftverfejlesztő cég, amelyet Bruce Carlson alapított 1985-ben. A cégre a piacvezető szerepét biztosító folyamatos fejlődés jellemző. Termékeit a világ minden pontján előszeretettel forgalmazzák különféle geodéziai műszergyártók helyi képviselői - gyakran a saját márkájú "gyári" szoftverük helyett. Magyarországon a Sokkia Kft tette igazán kedveltté a GSR2700ISX RTK rover vezérlő szoftvereként.

SurvCE_logoA SurvCE legfőbb előnye az, hogy műszerfüggetlen. Ez azt jelenti, hogy szinte bármely műszergyártó bármely termékét - legyen az GPS/GNSS vevő, mérőállomás vagy digitális szintező - képes kezelni. A SurvCE programmal tehát a földmérő páratlan szabadságot és rugalmasságot is kap egyben, hiszen teljesen saját igényeit és lehetőségeit figyelembevéve állíthatja össze műszerparkját. Nincs szüksége arra, hogy minden műszerféleség esetében ragaszkodjon egyetlen gyártóhoz vagy márkához. Ha valamely mérőeszközét bármely okból kifolyólag korszerűbbre kell cserélnie, nem kell új szoftvert megtanulnia. Az új műszerhez is biztosan használhatja a régihez megvásárolt SurvCE szoftvert.

KéziszámítógépekEmellett a szoftver futtatására alkalmas hardver - a kézi számítógép - megválasztásában is hihetetlen szabadságot kap a felhasználó. A SurvCE 2.5 változata több mint 30 féle Windows Mobile kéziszámítógépen futtatható. A GeoMentor Kft is gazdag kínálattal áll a SurvCE iránt érdeklődők rendelkezésére.

Győződjön meg Ön is a SurvCE hatékonyság növelő képességeiről ! Töltse le, és próbálja ki a szoftvert a kezelési leírásban foglaltak alapján.

A SurvCE 2012 második felétől Topcon GRS-1, Leica RX1250, RX900, CS09 és Viva kontrolleren is futtatható ! Miért ajánljuk az eredeti "gyári" vezérlőszoftver helyett a SurvCE-t ? >>> Itt a válasz <<<

A SurvCE fejlődéstörténete: >>> Katt. ide <<<


Figyelemreméltó képességek:

 • Grafikus kezelőfelület magyar nyelven
 • AutoCAD alapon szervezett adatmegjelenítés és kezelés
 • Teljes mérnöki eszköztár az irányszögszámítástól a térfogatszámításig (klikk ide a részletekért)
 • Teljes útkitűzés (roadline) grafikus megjelenítéssel
 • DXF, DWG, SHP vektortérképek importja/exportja
 • BMP formátumú georeferált légifotó is betölthető háttérként
 • A beméréssel egyidőben automatikusan készül a vonalrajz
 • Saját formátumú attribútum bevitel GIS adatgyűjtéshez
 • Automatikus VITEL2009 transzformáció EOV rendszerre
 • 47/2010-nek megfelelő mérési jegyzőkönyv készítése
 • Szinte bármely Windows CE vagy Windows XP/7 számítógépen futtatható


Rövid betanulási idő -> gyors megtérülés

A SurvCE - bár a maximalisták igényeit is kielégíti - rendkívül egyszerűen kezelhető, jól áttekinthető felülettel és átgondolt szerkezettel rendelkező szoftver. Kezelésének elsajátítása akár a kezelési leírás tanulmányozása nélkül, munka közben is megvalósítható. A GeoMentor Kft jól kidolgozott "gyorstalpaló" jellegű leírásokkal segít a betanulási idő lerövidítésében, hogy az Ön munkatársai mielőbb termelésbe állíthassák az új szerzeményt !

Rugalmasan illeszthető bármely irodai rendszerhez

A SurvCE a legismertebb export/import formátumok (DXF, DWG, XML, SHP, TXT, stb) alkalmazásával teszi lehetővé, hogy Ön gond nélkül oldhassa meg az adatcserét terepi alkalmazása és irodai programcsomagja között, függetlenül annak típusától, fejlesztőjétől.

Rugalmasan és szabadon fejlesztheti műszerparkját

Mindegy, hogy GPS/GNSS vevővel, hagyományos vagy robot mérőállomással, digitális vagy optikai szintezővel végzi a mérési műveletet. Mindegy az is hogy melyik gyártó melyik modeljével dolgozik. A SurvCE az új műszertípusok piaci megjelenését követő rövid időn belül már tartalmazni fogja eszközkészletében a kezelést biztosító algoritmusokat. Önnek nem kell ragaszkodnia egy bizonyos márkához élete végéig! Válassza szabadon azt, amelyik az adott célt a leggazdaságosabban éri el ! 

Grafikus megjelenítés -> folyamatos készenlét ellenőrzés

Mérés közben folyamatosan láthatja a vezérlőegység kijelzőjén a munka előrehaladását. A bemért pontok azonnal megjelennek, a vonalrajz folyamatosan szerkeszthető. A földmérési munka legdrágább része a pótmérés a grafikus ellenőrzésnek köszönhetően teljesen kiküszöbölhető. Nem kell külön vázrajzot sem készítenie, hiszen a SurvCE elkészíti Önnek.

Funkcionális teljesség -> szinte bármilyen földmérői munkát vállalhat

Az irányszög és távolságszámítástól a körívkitűzésen keresztül a DTM szerkesztésig és térfogatszámításig mindent el tud végezni a terepen. Tavak, folyók mederfelmérése a feladat ? A SurvCE a vízmélységmérővel mért értéket is képes tárolni a GPS-el vagy mérőállomással meghatározott pozícióval együtt. Autópálya építés ? Használja a SurvCE útépítő modulját !

Példátlan műszertámogatás - > integrált mérés -> csúcshatékonyság

Ugyanazon a munkaterületen gyakran különböző mérőeszközökkel kell méréseket végeznie ? A SurvCE a legjobb eszköz az integrált méréshez ! Nincs szükség adatátvitelre a GPS/GNSS vevő adattárolójából a mérőállomás adattárolójába, hiszen a kettő egy és ugyanaz - a SurvCE program egy terepálló kézi számítógépen.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer