SL300 - Titan TR7 csere

Akciónk kihasználásával rendkívül kedvező áron korszerűsítheti GNSS műszerparkját, ha jelenleg Satlab SL300 RTK roverrel dolgozik!

SL300 RTK roverjéért TR7 RTK rovert adunk cserébe. Ezzel a következő előnyökhöz juthat:

4 műholdrendszer jeleit veszi

Előny: Az SL300 a Galileo rendszer jeleit nem veszi. A TR7 viszont veszi, így átlagosan 4-8 műholddal többet használ a pozíció számításához. Ennek következtében fedettebb terepen nagyobb eséllyel kap fix pozíciót TR7-tel mint SL300-zal.

A vevőegységben 4G internet modem van

Előny: várhatóan azokon a területeken is dolgozhat a TR7-tel, ahol az SL300-ba épített 3G modem nem tudott az internetre csatlakozni

Az adatgyűjtőben is 4G modem van

Előny: mint fent, plusz a kontrollert más internetes műveletre is használhatja (böngészés, e-mailezés, navigálás)

Kábelmentes felszerelés

Előny: az SL300 vevőn a leggyakoribb hibajelenség az antennakábel vagy a kábelcsatlakozó meghibásodása. A TR7 esetében az adatgyűjtő és a vevő között Bluetooth kapcsolat van. Ennek a meghibásodására nagyon kis valószínűséggel van esély.

Gyors Android adatgyűjtő

Előny: Azonnali reakció a kezelési műveletekre. Plusz előny, hogy az adatgyűjtő alfanumerikus nyomógombokat, és speciális funkcióbillentyűket is tartalmaz, amelyekkel kényelmesebbé válik a kezelés.

Töltöttség indikátor az akkumulátoron

Előny: nem kell bekapcsolni a készüléket az akku töltöttségének ellenőrzéséhez, mert a TR7 akkumulátorán található gomb megnyomásának hatására az akku felületén elhelyezett LED skálán leolvasható a töltöttség. Az adatgyűjtő akkumulátorán nincs LED skála.

Kétrekeszes külső akkutöltő

Előny: a TR7-hez két akkumulátort adunk, egyenként 7-9 óra üzemidővel. A két akkumulátor külön-külön és együtt is tölthető a kétrekeszes asztali töltővel.

Rejtett pont mérés ferde árboccal

Előny: az adatgyűjtőn futó alkalmazás tartalmaz egy olyan speciális funkciót, amellyel annak ellenére el lehet végezni fühggőleges árboccal be nem mérhető pont meghatározását, hogy a TR7 vevőben nincs digitális tájoló (IMU).

Elektronikus libella

Előny: beállítható, hogy az adatgyűjtő alkalmazás ne tegye lehetővé a pont tárolását, ha az árboc nem eléggé függőleges

Megjegyzés: a 4 műholdrendszer jeleinek vételével együtt járó előnyt csak akkor élvezheti, ha olyan RTK korrekció forrásra csatlakozik, amely mind a négy műholdrendszerre szolgáltat korrekciót. Ilyen forrás lehet a GNSSnet Szolgáltató Központ (FÖMI) Tata, Székesfehérvár, Budapest, Penc és Jászberény településeken elhelyezett bázis állomásai, vagy a GeodétaNET szolgáltató hálózata, amely várhatóan januártól az egész ország területét lefedi a 4 műholdrendszerre érvényes korrekcióval. A FÖMI esetében csak a felsorolt települések 30 km sugarú körén belül ajánlott ezt a szolgáltatást igénybe venni.

További információ erről: >>> kattintson ide <<<

A cserelehetőség kihasználásával a Titan TR7 vevőhöz 800 000 Ft + ÁFA áron juthat hozzá.

A fizetendő összeg az SL300 állapotától független. A csere működésképtelen SL300 vevő esetén is azonos feltételekkel megy végbe. Az ár érvényes addig, amíg az USD deviza eladási árfolyama a Budapest Banknál 303 és 313 Ft között van.

A TR7 vevő jelenleg a Geomentor kínálatában a fent felsorolt nagyon vonzó tulajdonságok ellenére az ú.n. "low end" (belépő szint) kategóriába tartozik. Amennyiben van lehetősége és igénye a TR7-nél is fejlettebb RTK roverre cserélni SL300 készülékét, akkor a V100, SL700 vagy az iRTK5 rovert ajánljuk. Ezek esetében a fizetendő összeg magasabb mint a TR7-re cserélés esetén.

Amennyiben érdekli a lehetőség az alábbi linkre kattintás után küldjön nekünk e-mailt!

>>> Érdekel a lehetőség <<<

(Írja az Üzenet mezőbe, ha inkább V100-ra, SL700-ra vagy iRTK5-re cserélne)

 

 

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer