Archer kéziszámítógép - az elnyűhetetlen

A Juniper System Inc világszerte - és Magyarországon is - legsikeresebb terméke az Archer. A Sokkia GSR2700ISX vevő alkalmazóinak többsége - közöttük a MÁV Zrt is - ezt a készüléket választotta vezérlőegységként. A SurvCE vezérlőszoftver fejlesztője, a Carlson Inc is forgalmazza az Archert, de Carlson Mini néven. Magyarországon ez a változat terjedt el.

Terepi használatra születettArcher 3db

Kis méretű és kis súlyú, kellemesen tenyérbe símuló eszköz, amely nem igényli a símogatást, sőt kiválóan tűri a rideg bánásmódot. Víz- és portűrő képessége IP67 szintű, 1.5 méterről betonra ejthető (könnyűfém háza biztonságosan védi a fejlett elektronikát). Fagyban vagy kánikulában egyaránt jól teljesít. Kijelzője tökéletesen jól látható a legszikrázóbb napsütésben is.

Megnövelt kapacitású akkumulátora akár 10 órányi folyamatos munkavégzést is biztosít. Tovább bírja mint Ön, ebben biztos lehet !

Rugalmasan alkalmazkodik igényeihez

A terepen gyűjtött adatokat számítógépre szeretné juttatni ? Az Archer számtalan megoldást kínál erre a célra. Kezdjük talán a legkedveltebb megoldással a Pendrive-val. Egy rövid adapterkábellel csatlakoztatható a pendrive az Archerhez. A belső memória és a pendrive közötti adatátvitel a Windows Mobile 6.1 operációs rendszer fájlkezelő funkciójával egyszerűen és gyorsan megvalósítható. Irodában a leggyorsabb és legkényelmesebb megoldás ha USB kábellel csatlakozik az asztali PC-hez. Idegenkedik kábeltől ? Megoldhatja az átvitelt Bluetooth vagy Wifi kapcsolattal is.

Nem elegendő a beépített 512MB kapacitású memória ? Bővítse tetszőlegesen SD memóriakártyával. Ráadásul a kártya tökéletesen védett helyen van, nem sérülhet munka közben még akkor sem ha leejti a készüléket.

Archer-XF100Mérőműszerhez (pl. mérőállomás, GPS) kell csatlakoztatnia az Archert ? Ez megoldható Bluetooth-szal, vagy soros kábellel, hiszen az Archeren van DB9-es soros aljzat is.

A mérőműszer csatlakoztatásának egy speciális módja a Compact Flash kártyaegység. Ide olyan kiegészítők illeszthetők mint pl. az XF100 jelű szubméteres GPS vevő, vagy vonalkódolvasó.

A részletes műszaki adatokat itt találja.

 

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer