SurvCE frissítése 6.00-ról 6.xx-re

Hová forduljak ha nem magam szeretném végezni a 6.xx változatra frissítést ?

A GeoMentor Kft örömmel segít. Megbízás alapján végrehajtjuk a szoftver frissítését. A munkadíj 6 000 Ft + ÁFA. A feltöltéshez nem feltétlenül szükséges a kézi számítógépet Pécsre szállítani, ugyanis ma már távoli internet elérésen keresztül is megoldható szinte bármilyen szoftver aktualizálás. 

>>> Itt rendelheti meg az internet-távkapcsolaton keresztül végzendő frissítést a 6.xx változatra <<<

Az alábbi leírás alapján saját kezűleg könnyen végrehajthatja a frissítést. Ez esetben értelemszerűen nem kell munkadíjat fizetnie.

I. A SurvCE telepítő letöltése

 1. Kattintson az alábbi hivatkozásra és töltse le a fájlt.

A letöltés indításához a Dropbox ablak megjelenésekor - az alkalmazott internet böngésző típusától függően - a jobb felső sarokban megjelenő Download vagy "..." nyomógombra kell kattintani.

II./a A SurvCE telepítése Windows Mobile 6.xx kézi számítógépre (adatgyűjtőre)

 1. Csatlakoztassa a bekapcsolt adatgyűjtőt a PC-hez az USB szinkronkábellel. Várjon addig, amíg létrejön a kapcsolat az Active Sync vagy a Mobil Eszközközpont szoftveren keresztül a PC és az adatgyűjtő között.
 2. Ez a lépés nem kötelező, csak ajánlott: másolja az adatgyűjtőn található SurvStar mappát a PC-re (biztonsági mentés). A SurvStar mappa általában a Program Files/SurvCE mappában található.
 3. Indítsa el a PC-n a letöltött telepítőt.
 4. Kattintson a Next gombra.
 5. Válassza az "I accept" lehetőséget, majd kattintson a Next gombra.
 6. Jelölje be a Hungarian Language négyzetet, majd kattintson a Next gombra.
 7. Ha az adatgyűjtőn megjelenik az "Additional software is required..." üzenet, kattintson az adatgyűjtőn az OK-ra, majd az Igen-re, válassza a Device lehetőséget, majd mutasson az Install-ra, végül a telepítést követően az OK-ra. A számítógépen is kattintson az OK-ra.
 8. A "Carlson Software SurvCE alkalmazás már telepítve van. Folytatja az újratelepítést vagy frissítést ?" kérdésre válaszoljon az Igen gombra kattintással.
 9. Ha megjelenik a telepítési könyvtárra vonatkozó kérdés, akkor kattintson az Igen-re. Elindul a fájlok másolása a Pc-ről az adatgyűjtőre.
 10. A "Nézze meg a mobileszköz...." üzenet megjelenése után az adatgyűjtőn és a PC-n megjelenő ablakban  is kattintson az OK gombra. Az adatgyűjtőn elindul a szovtver telepítése.
 11. Az adatgyűjtőn válassza a Device lehetőséget, mutasson az Install-ra, majd a telepítés befejezését követően az OK-ra.
 12. A PC-n megjelenő "Register your copy of SurvCE now?" kérdésre válaszoljon a Nem-re kattintással (más módon regisztráljuk, lásd lejjebb a III. részben).
 13. Kattintson a Finish gombra.

II./b A SurvCE telepítése Geomax mérőállomásra

 1. Másolja a letöltött CAB fájlt egy pendrájv gyökér könyvtárába.
 2. Helyezze a pendrájvot a bekapcsolt mérőállomásba.
 3. A műszer kijelzőjén mutasson kétszer a My Device ikonra.
 4. Mutasson kétszer az USB Memory ikonra.
 5. Mutasson kétszer a SurvCE_6... ikonra.
 6. A megjelenő kérdésre válaszoljon az OK-ra mutatással.
 7. A megjelenő fájlkezelő ablakban mutasson az OK-ra. Elindul a telepítés.
 8. A folyamat befejezését követően mutasson az X-ra a jobb felső sarokban.
 9. Tartsa lenyonva a műszer bekapcsológombját a menü megjelenéséig, mutasson a Reset-re, válassza a Restart-ot, és mutasson az OK-ra

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer