Sokkia - Topcon nyilatkozat

 

A GeoMentor Kft ügyvezető igazgatójaként nyilatkozom, hogy a GeoMentor Kft nem tart fent szerződéses kapcsolatot a Sokkia vagy a Topcon márka képviseletei közül egyikkel sem. Ennélfogva a GeoMentor Kft nem tekinthető a Sokkia vagy a Topcon hivatalos partnerének.

Ettől függetlenül a Sokkia műszerek 20 éven át tartó forgalmazása során felhalmozott tudásomat és tapasztalatomat valamint segítőkészségemet felajánlom minden Sokkia műszer tulajdonos számára. Örömmel állok rendelkezésére, amennyiben munkaeszköze működési rendellenességének megoldására vállalkozásomat tartja a legfelkészültebbnek, illetve amennyiben bizalma nagyobbrészt nem a márkának, hanem inkább egykori hivatalos képviselőjének szól.

Tudásom és segítőkészségem mellett az is lehetővé teszi a 2011 év előtt értékesített Sokkia műszerek felhasználóinak hatékony támogatását, hogy a 20 év alatt kiépített "nem hivatalos" nemzetközi kapcsolatrendszernek köszönhetően hozzá tudok jutni az aktuális információkhoz, alkatrészekhez és esetenként termékekhez. A Sokkia Kft utódaiként létező GeoSet Kft és Geopteam Kft szintén támogatja tevékenységemet. Nem árt tudni, hogy az EU-ban egy adott márka (pl. Sokkia) "hivatalos" helyi képviselete mellett bárki más is szabadon értékesítheti az adott márka termékeit, segítheti a márka termékeinek felhasználóit, és végezheti a termékek javítását. A termék használójának pedig jogában áll eldönteni, hogy a "hivatalos" márkaképviseletben, vagy egy másik vállalkozásban látja-e a megbízhatóbb partnert.

Varga Zoltán

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Tisztelt Varga Zoltán! Ebben

Tisztelt Varga Zoltán!

Ebben az évben vásároltam egy Satlab GPS-t, SurvCe programmal, majd külön megvásároltam a program útkitűző   

részét is.

Arra azonbam nem gondoltam, hogy nincs a programnak egy magyarnyelvű leírása.

Sajnos így a programot nem tudom megfelelően használni.

Tudomásom szerint, a magyarországon csak magyarnyelvű leírással lehet eszközöket és programokat értékesíteni.

Önnek mint forgalmazó, eről mi az álláspontja?

Tisztelettel Zimány Zoltán

 

 

Zzoli

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer