Jogosulatlan értékesítés

Tisztelt Leendő Hi-Target Felhasználók!
A gyártó kérését teljesítve közreadom a Hi-Target alábbi felhívását.
A nemzetközi felhasználók kiszolgálása, valamint a professzionális és megbízható termékek és szolgáltatások biztosítása érdekében globális terjeszkedésünk részeként márkakereskedői hálózatot hoztunk létre, hogy biztosítsuk termékeinkhez való könnyű hozzáférést. Hivatalos kereskedőink listáját itt találja: https://lnkd.in/gnyNHBN, vagy további információért forduljon hozzánk a sales@hi-target.com.cn címen.

Nemrég azonban tudomást szereztünk olyan esetekről, amikor a felhasználók a Hi-Target termékek kínai változatát vásárolták meg jogosulatlan forgalmazóktól vagy értékesítési csatornáktól. Ezekről a termékekről kiderült, hogy a Kínán kívüli országokban/régiókban korlátozott fő funkciójuk és instabil teljesítményük van, ami gazdasági veszteséget okoz ügyfeleink számára.

Az ilyen problémák elkerülése érdekében kérjük, vegye figyelembe, hogy csak a hivatalos weboldalunkon (www.en.hi-target.com.cn) megjelenített termékek használhatók Kínán kívül. A Hi-Target nem vállal felelősséget a jogosulatlan forgalmazókon vagy értékesítési csatornákon keresztül vásárolt termékek garanciájáért vagy értékesítés utáni szolgáltatásaiért.

A zökkenőmentes élmény biztosítása, valamint a professzionális értékesítés utáni szolgáltatások és műszaki támogatás érdekében erősen javasoljuk, hogy a Hi-Target termékeket kizárólag a helyi hivatalos forgalmazóinktól vásárolja meg. Ez segít elkerülni a váratlan veszteségeket, és biztosítja, hogy hozzáférjen az elérhető legjobb támogatáshoz.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer