Terepi adatgyűjtők

Kézi számítógépek (PDA)
SL55_SurvCE

SatLab SL55+(8T) - a leggazdaságosabb mindenttudó

A legkisebb méretű és súlyú, egyúttal a legkedvezőbb árfekvésű kézi számítógép, amely bármely GNSS vevő mellett használható kezelőegységként. Terepi használatra kialakított kijelzője napfényen is jól látható. A műszerház szigetelése szemerkélő esőben is lehetővé teszi a munkavégzést. Bluetooth-on kívül GPRS modem és WiFi biztosítja a kábel mentes kommunikációt. Beépített uBlox GNSS vevője és kamerája önálló térinformatikai adatgyűjtővé avatja. A részletes leírás itt található.

NautizX8

Nautiz X8 - Viking zászlóshajó

A svéd Handheld cég Windows Mobile operációs rendszerű termékét azoknak ajánljuk, akik ragaszkodnak a legmagasabb minőséghez (extra nagy méretű és nagy fényerű kijelző, masszív kivitel, maximális szolgáltatási szint, és a leggyorsabb processzor amit valaha kézi számítógépbe építettek), de megfizethető áron. A termékismertető (angol nyelvű) itt található.

Minden részletre kiterjedő teszt a RuggedPcReview portálon.

Nautiz X6

Nautiz X6 - Az arany középút

A svéd Handheld terméke Android operációs rendszerrel, 6" képátlójú kijelzővel. Azoknak ajánljuk, akik nem ragaszkodnak a nyomógombos billentyűzethez, de a kézi számítógépeken megszokott 3.5"-4.7" méretű kijelzőnél nagyobbat szeretnének, azonban a 7"-10"-os tablet méretet már túl nagynak tartják. Súlya, a kijelző fényereje, terepállósága, akku kapacitása ideális terepi eszközzé teszi a Nautiz X6-ot. A termékismertető (angol nyelvű) itt található.
Minden részletre kiterjedő teszt a RuggedPcReview portálon.

iHand30

iHand30 - Több mint Android telefon

A kínai Hi-Target adatgyűjtője tulajdonképpen egy terepi Android telefon nyomógombos telefon billentyűzettel. Azoknak ajánljuk, akik ragaszkodnak a gyorsabb műveletvégzést (pl. gyorskódolás, mérés indítás nyomógombbal) lehetővé tevő nyomógombos billentyűzethez. Ez a készülék a svéd Satlab portfóliójában SHC30 és THC30 néven is megtalálható. A Hi-Target által földmérők számára fejlesztett adatgyűjtő alkalmazás (Hi-Survey, ill. SatSurv) tökéletesen kihasználja a hardver és az Android nyújtotta lehetőségeket. A termékismertető (angol nyelvű) itt található.

Tábla számítógépek
Mesa2

Mesa2 - Mindenből a legjobbat

Az amerikai Juniper Systems azokat a felhasználókat célozza meg termékével, akik számára különleges előnyt jelent, vagy elengedhetetlen a maximális szintű teljesítmény a terepen. Megjelenése idején (2016. március) az egyetlen olyan Windows 10 operációs rendszerrel ellátott tábla PC a világon, amely egy töltéssel 8 órán keresztül működőképes. Az egyetlen olyan tábla PC, amelynek por- és víztűrő képessége IP68 besorolású. Kijelzője 7" képátlójú, napfényen is kiválóan látható. A részletes ismertető itt van.

Minden részletre kiterjedő teszt a RuggedPCReview portálon.

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer