Terepi adatgyűjtők

Kézi számítógépek (PDA)
SL55_SurvCE

SatLab SL55 - a leggazdaságosabb mindenttudó

Egy évvel az SL50 bemutatkozása után már itt van az utód, az SL55. A különbségek röviden összefoglalva: nagyobb méretű és nagyobb felbontású kijelző, gyorsabb processzor, nagyobb tárterület, korszerűbb operációs rendszer, SIM és SD kártya védett helyen, kisebb súly, esztétikusabb megjelenés, jobb kamera, univerzálisabb Bluetooth. A részletes leírás itt található.

NautizX8

Nautiz X8 - Viking zászlóshajó

A svéd Handheld cég legújabb fejlesztését azoknak ajánljuk, akik ragaszkodnak a legmagasabb minőséghez (extra nagy méretű és nagy fényerű kijelző, masszív kivitel, maximális szolgáltatási szint, és a leggyorsabb processzor amit valaha kézi számítógépbe építettek), de megfizethető áron. A termékismertető (angol nyelvű) itt található.

Minden részletre kiterjedő leírás a RuggedPcReview portálon.

Tábla számítógépek
Mesa2

Mesa2 - Mindenből a legjobbat

Az amerikai Juniper Systems azokat a felhasználókat célozza meg termékével, akik számára különleges előnyt jelent, vagy elengedhetetlen a maximális szintű teljesítmény a terepen. Megjelenése idején (2016. március) az egyetlen olyan Windows 10 operációs rendszerrel ellátott tábla PC a világon, amely egy töltéssel 8 órán keresztül működőképes. Az egyetlen olyan tábla PC, amelynek por- és víztűrő képessége IP68 besorolású. Kijelzője 7" képátlójú, napfényen is kiválóan látható. A részletes ismertető itt van.

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer